dijous, 28 de maig del 2009

Tricampions!!!



(Relat publicat a la secció "Paraula de culer" de El Periódico de Catalunya hores abans de la Final de la Champions League a Roma)


Quina temporada, culers! Estic ben segur que ni els més vells en recorden una de semblant. Jo en tinc quaranta i us puc assegurar que mai havia viscut un ambient d’eufòria i d’orgull blaugrana tant aclaparador. Ni amb el Dream Team, fixeu-vos el que us dic.

Les raons són molt senzilles. El Barça és un equip acostumat a guanyar títols però aquest any, a banda d’això, hem aconseguit consolidar un equip capaç de conjugar disciplina, mentalitat i talent. Un equip que sap que per assolir els seus objectius s’ha de lluitar. I quina millor manera que fer-ho tractant la pilota com es mereix. Fent-la circular. Compartint-la. Acaronant-la. Acompanyant-la a la xarxa contrària les vegades que faci falta. I fent-ho així, jugant en equip, el Barça s’ha fet poderós. Seduïnt-nos com mai. Alimentant dia rera dia un idili apassionant. Apassionat. Sublim.

Ha arribat, doncs, el moment de creure en el nostre equip. Podem guanyar la Champions. I la podem guanyar amb gent de la casa. Perque no oblidem que si el Barça és ‘més que un club’ és perque gent de la casa com en Pep han sabut instal.lar aquest entranyable lema dins i fora del vestidor.

Gràcies, Pep. Amb gent com tu, res és imposible. Que tinguem sort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada